Mensen maken Main Sales

Missie en visie
Main Sales levert en bedenkt promotional identity products die appelleren aan de waarden, dromen en behoeften van mensen.

Visie 

Main Sales opereert in een wereld met sterke Europese en mondiale krachten: afnemers zoeken met beperkte tijd en kennis naar betaalbare kwaliteit in binnen- en buitenland, op de markt verschijnen steeds meer wegwerpproducten en ontvangers willen bruikbare en duurzame artikelen die integer zijn geproduceerd en verhandeld. 

In dit krachtenveld houdt Main Sales het doel van haar opdrachtgevers altijd voor ogen: de relatie met hun doelgroep aangaan, verstevigen of veranderen. Main Sales wil hieraan graag bijdragen door het leveren en bedenken van promotionele producten die appelleren aan de waarden, dromen en behoeften van mensen.

Goede relaties zijn de sleutel. Die relaties bouwen en houden we door onophoudelijk en enthousiast te investeren in kennis, netwerk en creativiteit. We delen deze investeringen met elkaar in het team, met onze leveranciers en met onze opdrachtgevers.

Onze missie

Main Sales is internationaal en ervaren leverancier van kwalitatieve corporaty identity products - relatiegeschenken, promotietextiel, bedrijfskleding en equipment - voor concurrerende prijzen.

 

Wij leveren aan multinationals en midden- en kleinbedrijf in alle denkbare sectoren. Main Sales is vooralsnog een van de weinige leveranciers in de branche met een internationale ISO 9001-certificering. Hiermee bieden we een continue hoog niveau aan dienstverlening.

Ook zijn we sinds augustus 2020 ISO-14001 gecertificeerd. Hiermee laten we zien dat we contunue verbeteringen realiseren op het gebied van milieu en duurzame bedrijfsvoering. Zo geeft Main Sales milieu-aspecten een vaste plaats in de bedrijfsvoering.

Zonder ons team zijn we nergens. Samen kennen we de wensen van onze opdrachtgevers, volgen we markt- en marketingtrends, analyseren en beheersen we risico’s, selecteren we betrouwbare leveranciers in binnen- en buitenland, onderhandelen we over prijzen, blijven we op de hoogte van de nieuwste technologie, implementeren we normeringen en wettelijke eisen, testen we producten en spreken we vijf talen. We laten onze opdrachtgevers hier graag van profiteren.

Ons potentieel wordt ten volle benut bij met name complexe opdrachten. Denk aan het ontwikkelen en aanpassen van producten naar wens, hoogkwalitatieve producten of bedrijfskleding, een bijzondere doelgroep of een uitdagende (internationale) distributie. We zijn een betrouwbare en transparante partner.

Main Sales Europe bv

Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
+31 (0)15 - 310 57 58
info@mainsales.nl

Catalogus

Bezoek onze online catalogus en vraag direct een offerte aan.

Catalogus
Main Sales Europe © 2018. Alle rechten voorbehouden.
ISO 9001 and ISO 14001 Certified
1
0