Versterk je eigen merk door geschenken weg te geven van een A-merk
Het aanbieden van branded relatiegeschenken is een hele goede manier om het contact met de ontvanger ervan warm te houden. De voorwaarde is wel dat het geschenk de waardering op de juiste manier toont. Het aanbieden van een product van een A-merk laat zien dat je graag investeert in de relatie met de ontvanger.
Eigen branded promoshop combineert schaalvoordelen met uniforme uitstraling
Voor grote organisaties met veel verschillende promotieartikelen kan het een dagtaak zijn om de voorraden ervan bij te houden, de juiste producten op tijd te versturen en om nieuwe producten toe te voegen aan het assortiment. Main Sales Europe kan elke organisatie ontzorgen door dit hele beheer op zich te nemen en de producten aan te bieden in een op maat gemaakte webshop.
‘Je moet op je leverancier kunnen rekenen’
Fotowedstrijden op Facebook, de online tv-battle StucMasters, een spaarprogramma, technisch advies via app en telefoon en trainingen op de Knauf Akademie. Knauf levert niet alleen hoogwaardig bouwmateriaal aan handelsconcerns maar onderhoudt ook intensief contact met de gebruikers van hun producten, zoals stukadoors en afbouwbedrijven. Relatiegeschenken spelen hierbij een graag geziene rol.
Veiligheidseisen veranderen voortdurend
Het driedaagse Pukkelpopfestival in België is al een dag in volle gang. Het festivalklimaat is optimaal. Het weer is prima, droog en niet te warm. Maar, die vrijdagochtend begon het te regenen en de vooruitzichten bleken niet optimaal. Om het festival niet in het water te laten vallen en het publiek niet te laten verregenen, heeft de organisatie direct actie ondernomen. Die ochtend kreeg Main Sales een spoedbestelling van 20.000 regenponcho’s, graag diezelfde dag geleverd.
Voor Main Sales is het altijd mogelijk om op een flexibele manier om te gaan met aanvragen.
De Vermaat Groep levert verse producten aan horecagelegenheden en bedrijfsrestaurants. Een van hun opdrachtgevers/ partners wilde de werknemers verrassen met een zomerpakket dat Main Sales heeft samengesteld.
De Consumentenbond verrast medewerkers
Om ook tijdens coronatijd de binding met de medewerkers sterk te houden, wilde Nancy van der Helm van de Consumentenbond hen een gepersonaliseerd EK-pakket aanbieden. De eigen ontwerpstudio heeft het logo van de Consumentenbond aangepast naar een EK-variant welke vervolgens werd geprint op een persoonlijk kaartje. Het normale logo werd geborduurd op een oranje sporthanddoekje om deze zo een uniek karakter te geven.
Geproduceerd en geleverd door Main Sales
Main Sales is trots op de productie en afhandeling van de KiKa Voetbalberen actie. Op 24 oktober 2020 was het Abe Lenstra stadion gevuld met 15.000 KiKa-beren in sc Heerenveen-shirt. Met deze actie vragen Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) samen met MSD Nederland en sc Heerenveen aandacht voor alle kinderen in Nederland met kanker. De actie was een doorslaand succes. Binnen 24 uur waren alle beren verkocht! Opbrengst is inmiddels meer dan €300.000,- en donaties komen nog steeds binnen.
Wij kijken terug op een geslaagd festival!
Tijdens ons Kerstpakketten festival 2021 hebben wij veel klanten (op afspraak) mogen ontvangen. We kunnen terugkijken op een geslaagde tijd.
Klanten van de zestig winkels van de Meesterbakkers sparen voor een kwaliteitsvoetbal
In aanloop naar het EK konden de klanten van de zestig winkels van de Meesterbakkers sparen voor een kwaliteitsvoetbal van Masita. Met een mooie display in de winkel werden de klanten warm gemaakt voor de actie.
Main Sales viert ISO 9001-certificering
ISO 9001 is een certificering waar Main Sales elk jaar opnieuw een proeve van bekwaamheid voor moet afleggen. Aan de hand van een groot aantal vastgestelde criteria wordt bepaald of en hoe de interne procedures bij een organisatie zijn beschreven. Hierbij wordt gekeken naar onder andere de totstandkoming van offertes, de klachtenprocedure en de screening van de leveranciers.
ISO draagt bij aan continu verbeteren van bedrijfsprocessen
Bij een detacheerder van technische professionals ontstond de wens om de band tussen collega’s op locatie en de organisatie te versterken. Onderdeel van dat proces was het bedrukken van 550 jassen met het logo en deze uit te reiken rond de kerstperiode. Echter, bij de levering van de jassen bleek het logo op de verkeerde manier gedrukt te zijn, waardoor de jas niet de gewenste uitstraling kreeg. Het was Main Sales direct duidelijk dat deze bedrukking niet acceptabel was en dat een oplossing snel gerealiseerd moest worden.
Main Sales adviseert en produceert voor high profile tech-event
Elk jaar deelt Cisco hoogwaardige laptop-rugtassen uit aan deelnemers van het Europese Cisco Live Event. Main Sales bedenkt, produceert en levert deze rugtassen, inmiddels voor de zevende keer. Directe opdrachtgever is het internationale marketingbureau George P. Johnson, dat het Cisco-event organiseert. Main Sales’ Bas Kouijzer: 'De opdrachtgever heeft behoefte aan onze adviezen. En er is vaak meer mogelijk dan ze denken.'
Kapper heeft kleding laten bedrukken als slimme marketingcampagne
Tegenwoordig zijn er steeds meer kappers die van hun salon een merk maken. Echter, weinig salons hebben zo’n sterke uitstraling als kapsalon “In de Jordaan” van Siko van Berkel. Alles in de salon is in echte Jordanese stijl, met veel dierenprints, brocante en marmer; zelfs het logo van de salon doet denken aan dat van Versace. Juist dat maakt het logo zo geschikt als print op T-shirts en truien.
De loyaliteit van KiKa en Main Sales
Over loyaliteit gesproken: tienduizenden mensen hebben de afgelopen jaren via verschillende acties geld ingezameld voor KiKa – Kinderen Kankervrij. Vooral hardlopen is populair. Deelnemers van de internationale marathons zijn vanaf 2019 herkenbaar aan een voor KiKa ontworpen gewatteerde jas. Main Sales kwam met het voorstel en bespaart de stichting daarmee de stress en onzekerheid van last-minute bestellingen.
Regelmatig evalueren houdt relatie goed
Topcon Positioning Systems selecteert haar relatiegeschenken nauwkeurig. Die nauwkeurigheid past bij wat ze wereldwijd verkopen: hoogwaardige landmeetkundige apparatuur. Main Sales levert de relatiegeschenken voor Topcon’s Europese verkoopnetwerk. De nieuwste aanwinst: een virtual reality-bril. Topcon’s event manager Heleen Konermann: ‘De VR-bril sluit perfect aan bij de 3D-ontwikkelingen in onze branche.’
Main Sales adviseert bij selectieproces
Beroepskleding moet z’n werk doen. En dat is tegenwoordig meer dan het bieden van veiligheid en comfort. Goed gekozen beroepskleding is ook een sterk communicatiemiddel. Dankzij hoogwaardige stoffen en moderne pasvormen kun je bijvoorbeeld eenvoudig een herkenbaar, eigen gezicht creëren. Of het zelfvertrouwen bij medewerkers vergroten. Main Sales komt samen met opdrachtgevers tot functionele en onderscheidende ideeën.

Main Sales Europe bv

Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
+31 (0)15 - 310 57 58
info@mainsales.nl

Catalogus

Bezoek onze online catalogus en vraag direct een offerte aan.

Catalogus
Main Sales Europe © 2018. Alle rechten voorbehouden.
ISO 9001 and ISO 14001 Certified
1
0