8.000
klanten
63.000
artikelen
16
jaar actief
9.0
rapportcijfer klanten
Main Sales Europe levert relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding aan bedrijven, (onderwijs)instellingen en overheden in heel Europa. Snel, betrouwbaar, ISO-gecertificeerd en met kennis van zaken. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van custom made artikelen die uw merk en naam sterker maken.
Word jij onze nieuwe collega?
Vanwege sterke groei in met name het B2B-segment zijn wij op zoek naar een actieve accountmanager (40 uur). Main Sales Europe levert relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding aan bedrijven, instellingen en overheden in heel Europa. Wij ontzorgen bedrijven met diensten op gebied van voorraadbeheer en fulfillment.
Main Sales ISO 9001-gecertificeerd
Main Sales voldoet aan de internationale normen van ISO 9001. Hiermee zijn we koploper in de branche van promotional identity products.
Erik de Beer beantwoordt 10 relevante vragen
Net als haar opdrachtgevers opereert Main Sales in een internationale markt waarin wensen, eisen en wetgeving voortdurend worden aangescherpt. Een markt die internationaliseert en waarin "duurzaam, veilig en sociaal" het nieuwe credo is.
Missie en visie
Main Sales levert en bedenkt promotional identity products die appelleren aan de waarden, dromen en behoeften van mensen.

Main Sales Europe bv

Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
+31 (0)15 - 310 57 58
info@mainsales.nl

Catalogus

Bezoek onze online catalogus en vraag direct een offerte aan.

Catalogus
Main Sales Europe © 2018. Alle rechten voorbehouden.
ISO 9001 certified
1
0